Jag och bästa vän, Amanda


Smultronstället

För 2 sommara sedan så var jag på smultronstället (en glassresturang) och åt en den godaste glassen jag någonsin har smakat! 

Tyvärr orkade jag inte hela.... :c


Godmorgon Valborg!

Ikväll drar jag mig in till lilla heby och firar valborg med Linnea. Längtar så mycket tills ikväll. Kommer bli så himmla awesome och galet! :D

Bjuder på en extremt fin (och suddig) bild från fötta året! ;)

I natt


BRB

Det hur fint som helst ute. Det är antagligen Aprils finaste dag hitils. Och jag sitter inne vid darton! Vad är det för fel på mig?
Brb, ska gå ut en stund!

Bild från skype samtalet från igår!

Linnea satt och spelade gitarr för mig! c:

Det VS. Den


Godmorgon mina små vänner!

Ja, fortfarande sjuk.
-
Vädret igår var ju så himla skönt. Hoppas att det blir lika varmt idag igen, och imorgon. Gärna resten av veckan! :D

Busiga!

Sitter uppe och skypar med Linnea. Busigt!

Hmm...

Idag har jag inte allas haft lust att äta. Har inte varit hungrig och sen så är det jobbigt att äta när man har blåsor i munnen och ont i halsen... Hmm

Hej då!

Nu drar jag till kusin vitamin!

Visste ni att...?


Sjukling + Dagens outfit

Tror jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår. Buhuhu.
-
Ska alldels strax hoppa in i duschen på hop att pigna till lite och sen så åker jag till Kusin som fyller år (eller, ja... inte idag men på söndag!). Grattis Alexander! :D

Bloggning m. mobilen! - Sjuk

Tack barn. JAG ÄR SJUK! - Sitter hemma hos Linnea och planerar Valborg! Längtar! :D - Skriver mer när jag kommer hem!

Prao, Dag 3

Praoen är slut för den här gången och veckan har gått så sjukt segt! Nästa år ska jag vara liiite tidigare ute och leta efter en bättre plats! Dock var det lite synd att det var sista dagen idag. Det var den bästa praodagen av dom här 3... Antagligen för lillasyster vär där (Hon var sjuk i går och i tisdags). Ida är så söt. :3
Den här dagen har inte varit speciellt annorlunde mot de 2 andra förutom att det somnade en lite tjej i mitt knä på sagostunden, guligt!
-
De här 3 dagarna har varit lite blanade. Ibland har det varit roligt att ta hand om dom och ibland vill man bara att dom ska försvinna... Hm. Det sämsta med hela praoen var nog att jag inte fick en ända rast på 3 dagar.. TRE DAGAR.
Dagis rekomennderas om du gillar barn. Småååå barn.

Det VS. Den

Bilder från Weheartit.com

Prao, Dag 2

Den här dagen var inte så speciellt annorlunda från dagen igår.
Gungade dom, fick hjälpa dom sätta på sig kläder osv. Förutom att på fruktstunde fick vi glass istället för frukt och när det var dags för mellanmål var det äppelpaj vi fick! Och idag var det ju faktsikt rätt skönt ute också.
-
Under nästan precis hela dagen har en lite unge (tror han är turk. Ser ut som en....Men han är söt!) föjlt efter mig. Han tar mig i handen och vill att jag ska leka med honom och så. MEN DET BÖRJAR BLI JOBBIGT. Förlåt Aras men du är jobbig.

promenad


Bloggning m. mobilen!

...Tror ni jag övlever resten av dagen på dagis..? ;)

Tänkte ni kanske skulle vilja se

... Som absolut inte är klar än!

Prao, Dag 1

Idag började ju min prao på dagis, eller förskola som man säger nu! ;)
När jag kom dit så började alla små barn kolla på mig direkt.
-
Ludwig tog mig i handen och gick till hans fröken och sa "Det här är min storasyster, hon heter Sofia och ska vara här idag!" (nog för att de visste att jag skulle vara där, men ändå..). Ludwig och jag började spela memory, han vann om det intresserar er. Jag kunde ha vunnit andra omgången om vi inte hade gått till skogen. Det var kallt. Stog mest och kollade på när de små barnen hoppade kring som små apor... Efter typ en timme gick vi tillbaka och det var då dags för lunch. Fisk och potatis.
-
Efter lunch så var det dags för de minsta barnen att få sova lite. De lite äldre barnen (inklusive jag då...) satt då och lysnade på sagor.
-
Vid två gick alla ut och skulle äta mellis. Det regnade men det gör väll inget, alla har ju regnkläder osvosvosv. UTAN JAG.
-
Jag har inte bara suttit och kollat på. Jag har lekt. Jag var en tjuv. Alla barn jagade mig..............

Det VS. Den

Bilder från weheartit.com

Dagis

Det är måndag och det betyder att det är tisdag imorgon. (Nähä?) Och det betyder att det är prao. Och det betyder att jag facktiskt fick en praoplats. Och det betyder att ni kanske vill vet vart jag ska vara någonstans. OCh det betyder att jag ska berätta det för er... DAGIS!

Min kommande vecka:


Hmm...

Bild från Skolavslutningen i 5:an
Det är bara 51 Dagar var till skolavslutningen. FEMTIOEN!
-
Är plötsligt inte alls lika säker på att designen kommer upp ikväll. Hm... Nu ska jag i alla fall plugga lite Engelska och SO sen blir det Big brother, ut med Hulda!

 


Mot duschen!

Hej!
Ska alldels strax gå och duscha och sen SKA jag bli klar med bloggdesginen. Den ska bli klar idag och den ska komma upp på bloggen. Förvänta er inget speciellt bara. Jag har ju aldrig sagt att jag är bra på det där med design... Gissa varför jag har en "start" design nu för? ;)
-
Är det någon som har sett min vän Sommar någonstans?
Bild från weheartit.com

Det VS. Den

Bilder från weheartit.com

Sala

Den här fredagen började med att jag försov mig.
Jag vaknade av att Linnea ringde mig och frågade var jag var någonstans, och då kollade jag på klockan och fick syn på att den var 9 minuter över 8. Skolan börjar då om en minut. Fick lite panik och slängde mig upp för sängen efter kläder och ringde farmor. SÅ vi kom till skolan. Bara en kvart försent! :))
-
Efter skolan åkte jag och ett par kompisar in till Sala. Vi shoppade lite och tog en lite fika!
Jag hittade en del grejer, kan lägg upp bilder imorgon om ni vill! :)
En rätt så mysig fredag trots all snö som kommit och min lilla försovning! ;)

Tillbaka!

Jag har inte gett upp. Bara tagit en paus från blogg designandet.. Men ska försöka fixa det i helgen! :)
-
Kan inte påstå att ni missat så speciellt mycket sedan jag tog min lilla "paus". Vi bakade bullar på elevensval och jag har inte någon prao plats till praoen nästa vecka..! Det är väll det ni beöver veta, haha

bloggpaus


Header och design!

Bloggen ser inte bra ut. Nej, jag vet. Men jag är inte klar än! En header ska försöka komma upp idag och sen så ska jag försöka fixa resten av designen också. Yey! :D
(Visst blev den nya munnen fin? ;))

Fredaaag

Skolan idag var ganska tråkig. Dels för att vi bara har tråkiga lektioner på fredagar och för att en gammal klasskompis ska flytta så det var hennes sista skoldag idag. Kommer sakna henne. Speciellt på spanska lektionerna!

A+

Tro mig, jag har inte glömt bort er!
Eftersom vi hade prov idag så valde jag att inte sitta så mycket vid dartorn igår och ängnade mig istället åt att plugga. Vilket jag är ganska glad för. Provet var inte så jätte svårt, men det märktes vad jag hade och inte tränat på.
Vill minst ha ett C i betyg annars så blir jag ledsen.. haha.. :c


plugg plugg plugg plugg

Kom hem från skolan för nästan precis 2 timmar sedan och sitter nu här och ska börja plugga(igen....) för svenska provet på torsdag! Vi fick idag redan på att det tydligen skulle vara det svåraste provet vi kommer ha i 7:an... Undra om det verkligen kommer vara så svårt som lärarna säger? :o
Vi får vänta och se... Tills dess så får jag: 

I väntat på ett samtal...

.. Från mamma!

Min "nya" klocka

Kom på att jag inte visat min "nya" klocka, fick den egentligen i julklapp, men jag har inte andvänt den föräns nu!
Jag har börjat andvända den nu när jag börjat  sakna min gula klocka som gick sönder för några månader sen...
På tal om gul som kom jag på för någon dag sedan att jag har en hel del gula grejer, kan kanske lägga upp en bild på min lilla samling! ;)

BLOGLOVIN

Tryck på bilden för att följa min blogg med Bloglovin!

Smart person sökes!

Finns det någon smart liten människa där ute som kan förklara för mig vad ett Adverb är?

Dagen spenderas med Svenskan!


Bingo

Sitter och kollar på Bingolotto. Inte för att jag har någon lott, kollar mest för att Ulrik är med. Eller ja, jag kollar endast bara för att han är med! ;)
-
Snart tisdag, och det är = Skola.
Snart onsda och det är = Svenska prov. Inte såååå kul. Det var ju inte plugga jag ville göra på lovet. Men, men!

RÖSTA

Gör mig och 63 000 andra fans glad genom att rösta på Ulrik!
http://www.facebook.com/questions/10151483446305022/
Allt du behöver göra är att trycka på länken och sedan på "Ulrik" så har du rösta på Ulrik för att det är han som ska få turnera runt om i Sverige i sommar med rix FM, enkelt va?
Så rösta nu och gör mig Munt(h)er! :D

 


Jag ska börja med att säga...

...GLAD PÅSK!
Har kanppt varit hemma på hela dagen. Pappa väckte mig vid 10 och sa att vi skulle åka till Sala, så det var bara för mig att slänga sig in i duchen och skynda sig.
I Sala blev det lite nya grejer (dock inte till mig...........), kom hem vid 2, slängde inte allt i huset och åkte sedan iväg till farmor och åt "lite" påskmat med släkten och kom sedan hem  vid 7.
Så det var darför det blev ett så sent inlägg, och nuuuu vet ni det! ;)
Arkivbild, yaay!
Bild från i Sommras, kolla vad liten jag såg ut... Haha.. :c

GLAD PÅSK!


UPP&NER

Upp och ner, upp och ner.
Igår hade jag 46 sidvisningar och 15 unika! Ska på något vis försöka slå det idag! ;)

PÅSK VARE VA? ;D


NÄSTAN AVKLARAD

Visst har jag varit duktig?

Städningen tog sin lilla tid, maten blev lite fail (enligt Sanna) och duschen var alldeles för varm(.. det gick inte och sänka värmen! D:)

 

Har börjat om på designen typ 3 gånger nu. Kommer på nya ideer hela tiden, men nu så! Gäller bara att jag ska få den som jag vill också, haha. ;)


DAGENS PLANER


Min onsdag!

Den här dagen började med att jag vaknade upp hos Linnea vid 8 tiden ungefär. Jag låg i sängen till kl.12 där Sanna och jag tröttnade på att vänta tills Linnea skulle vakna. Så vi började kasta kuddar på henne!

Vi åkte hem vid 17.00 då pappa kom och hämtade oss. Vi åt mat och åkte sedan in till Sala för att köpa Påsk godis och träffa pappas kompis Madeleine!
Och nu SItter jag här och babblar om min onsdag, intressant eller vad säger ni? ;)

BEN&JERRY


VARNING!

Jag vill bara varna er om att bloggen kan se lite halv skum ut idag, men det är för att jag håller på med designen! :)

DAGENS FRUKOST


Bigbrother

Visst blev logan fin? :D

Ni har fått den stora äran att få....

... Se min allra första Gimp-bild någonsin! :D
.... Tadaaaa! :D
... Ser ni vem det är? HAHA, det började med att det var jag, det slutade att det blev någon annan.. Är ganska nöjd förutom med håret. Och att den där gropen i hals sitter alldels för högt upp.. MEn det ska jag fixa någon gång. Vad tycker ni, blev det bra? Ser du ut som jag? ;)
Efter någon timma i Gimp så kan jag fortfarande säga att jag är långt i från att veta hälften av hur Gimp funkar.

Design

Sitter här och snorrar och nyser medan jag försöker knåpa ihop en bra design till bloggen, vilket går sådär.
Bild i repris!