Stora blommor

Var till Sala en sväng och letade feter ett par skor till skolavslutningen. Blev ett par rosa ballerina!
-
Ska om ca ett timme hem till en kompis som ska ha en tjejmiddag för några tjejer (nähä?) + tältning! Ska bli kul. Har aldrig sovit i tält förut så...
-
Ingen mobil eller kamera = bild från datron

Glass från Slagsta!

Kom hem för ca 1 timme sedan i Strängnäs och åt glass. Så gott och vädret är ju kanonas!
Lite mindre kanonas är att min mobil fortfarande är borta och antagligen typ stulen.. hm. Vet en tjej som kommer bli fattig när hon måste köpa en ny.
Imorgon rä det fredag och muffin/karuselldag i skolan. Det betyder att vi får muffins i skolan + att de blivande 7:orna komer upp till högstadiet (lite mindre kul)
Ojojojojo, bilden blev lång.... :c

Försvunnen mobil

Blev varken en promenad eller målning igår. stanade kvar i min säng resten av kvällen och åt mango. Inte helt fel tycker jag!
-
Ska gå på jakt efter min försvunna mobil. Lyckades tappa bort den precis när jag kom hem. Antingen ligger den kvar på bussen, skrivbordet hos mamma eller i skåpet. Hm, ska gå ut på en lite mobil jakt senare! Hoppas bara att den inte liggerkavr i skpået. Pinsat ju när min alar går.. Haha..
Hittade en väldigt söt bild från förra somaren... ;)

On the board!

Kändes som det inte alls var för länge sen jag kom hem från skolan. Det var ju snart 6 timmar sen. Tiden går fort, haha.
På tal om tid. Det var inte länge sen jag satt i skolan på en tråkig NO lektion och räknade ner till somarlovet, och då var det bara 94 dagar kvar. Idag är det 21 dagar. Tiden går fort, dock vet jag inte om det är bra eller ej. Fast det är ju så himla skönt att det snart är lov!!
-
Funderar på antingen gå ut och sätta mig och måla eller försöka få med mig Sanna och Linnea på en promenad (även om jag då heller skulle vilja gå ut och åka lite bräda ;) ).
Det lutar mot promenad, i think!

Cykel cykel

Tidigare ikväll cyklade Sanna, jag och Sara hem till farmor. KOm hem för drygt en timme sen.
Nu ska jag stänga av datorn och göra mig iordning till skolan imorogon!
-
Puss och godnatt!

Sommarsommar

Pulver!

Älskade värme. Det skulle ju nästan kunna vara sommarlov. Haha!
Igår var jag ute och tog en del bilder. Ska försöka göra en header nu när jag har bilder och så. Ska försöka fixa det redan ikväll.

Shit i love


Godmorgon sommar!

Bilder från igår

 


Dagen kommer antagligen spenderas ute, idag igen!

-

Hoppas verkligen att det fortsätter vara så här varmt, eller varamre! Och snart är det sommarlov också, bara 22(!) dagar kvar. Så himla skönt!

-

Skriver mer sen!

 Jag vill vinna en Canon 600D!

Om jag hade vunnit kameran så hade jag tagit kort på inprincipt allt som går att ta kort på. Bland annat en himla massa bilder till bloggen (så jag äntligen kan göra en snygga header och design) och alla små äventyr jag, min syster och en av mina bästa kompisar ska hitta på i sommar (vi har gjort en låååång lista vad vi ska hitta på i sommar). Och med alla bilder vi tar ska vi sedan framkala och sen så ska vi göra en bok om vår sommar tillsammans! Och då skulle det passa ra med en ny kamera. Och självklart kommer det tas en eller annan egobild med kameran. Såklart!
Min nuvarande kamera (en S760), har nog gjort sitt. Den vill varken starta eller ta några bilder...  Hm.
Tack Sanna för att jag fick låna din kamera!

23


Amandas bild. Läs hennes blogg här!
Igår kom Amanda hit. Vi gick på en promenad och fotade (eller, Amanda fotade), och var mest ute hela dagen.
-
Ska nog ta mina solglasögon och gå ut, på hopp om att kanske få liite färg till skolavslutningen. hm.

Droglåt


Instagram bilder från igår:

Igår åkte jag hem till Linnea och sov kvar. Lika galet varje gång. HAHA.
-

Det VS. Den

Bilder från weheartit.com

100


Jag är tillbaka, igen!

Som ni märkt har jag inte bloggat på ett par dagar på grund av noll inspiration till att blogga. Men känner att den börjar komma tillbaka nu. VAr berred på mycket inlägg de senaste dagarna. Vi får hoppas på att det håller sig hela sommarn!

En regnig dag som denna...

... Kommer jag ägna åt att städa rummet och fixa lite små saker till bloggen!
-
Både igår och idag har vädret varit hel knasigt. Igår var det så här:
Tänkte att ni kanske ville veta...

Min vecka

HEHEHE tycker om att jag råkade skriva sopptävlingen istället för SOPTÄVLING

Chokladbollar

Ska nog dra mig in till köket och baka lite. Kan ni gissa vad? ;)

-

Bilder från weheartit.com


TV antenn

Hellu!
Igår så åkte Sanna och jag in till heby för att på våryran.
Åkte inprincipt bara dit och frös och åkte hem igen. Det var ganska dött där, inte så mycket folk och så var det väldigt kallt. Vi kankse vara där i 20 minuter, en halvtimme.. Nu Sitter jag i sängen och försöker kolla på tv. Det går sådär eftersom pappa försöker byta antenn.. 
Bjuder på en söt bild på Ulrik från när han var i Västerås som jag har tagit.

Inga timmar!


Instagram


Våryra

Ska förska dra mig in till lilla heby till Våryran (för er som inte vet vad det är för något så är det som typ en litet tivoli och tävlingar, dansuppvisningar, kör m.m ). Brukar vara ganska kul, gäller bara att pappa vill sktjusa dit mig... ^^
-
Vill så gärna ta med skateboarden, men jag är rädd för att skämma ut mig, haha och att jag kanske inte orkar springa runt med den hela dagen.. :c

Hemlig Bowling

På måndag fyller Josefin år och darför bestämde Sanna, jag och Linnea att vi skulle överaska henne idag!
Så efter skolan tog vi en buss till Sala och bowlade (och Josefin visste inte vart vi skulle eller vad vi skulle göra, det ända hon visste var att vi hade "bokat" henne) med henne och fikade. Det var jätte mysigt! :D
På måndag fyller Josefin år och darför bestämde Sanna, jag och Linnea att vi skulle överaska henne.
Så igår efter skolan tog vi en buss till Sala och bowlade (och Josefin visste inte vart vi skulle eller vad vi skulle göra, det ända hon visste var att vi hade "bokat" henne) och fikade. Det var jätte mysigt! :D

Jag vill

JAg vill blogga, men jag har inget att skriva om. Så ni får helt enkelt stå ut tills imorgon kväll. Imorogn ska jag Sanna och Linnea ta med Josefin på ett hemligt litet äventyr. Mer får ni veta då!

Utkast: Maj 2, 2012

Dom senaste dagarna har jag varit sämst på att blogga, men det är tyvärr det som ni kan få stå ut med ibland.

Rest In Peace <3

Älskade Toffy <3

HEMMA IGEN!

Kom hem för ett par timmar sedan. Köpte bland annat (eller ja, pappa köpte) två par byxor, skolavslutningskläder och en skateboard. Haha, ja. Har velat ha en jätte länge men inte köpt någon för att jag inte är så jätte duktig på att åka. Men nu i sommar ska jag bli grym på att skatea!
Bild från weheartit.com

Godmorgon maj!

Haha, vaknade inte allt för länge sen och skyndar mig nu för fullt för att göra mig klar tills pappa kommer och hämtar mig  och Sanna. Sen åker vi till Uppsala.
Skirver när jag kommer hem!